Velkommen til Alternativ energikommisjons nettside! (adressen er: a-ek.no Send den gjerne til alle dine kontakter!)

Her vil du finne relevant informasjon om den pågående strømPRISkrisen, som nå knekker bedrifter og sender folk på NAV fordi de ikke makter strømregningene!

På siden kan du enkelt orientere deg om dagens strømpriser, fyllingsgrad i vannmagasinene og eksport/import. Under «Nyttige lenker» kan du også søke opp aktuelle artikler/kronikker, sortert på forfatter.

I går, 19. september 2022, demonstrerte en lang rekke næringslivsledere foran Stortinget mot konsekvensene av de skyhøye strømprisene. Det gjorde også Industriaksjonen og lokale LO-er, støttet av Facebook-gruppen «Vi som krever billigere strøm», Motvind Norge m.fl.

Samtidig leverte Alternativ energikommisjon (AEK) sine første utspill til både Storting og regjering. Du kan se forslagene i egen sak her på siden, og også om du klikker på den gule knappen «AEKs utspill».

21. september 2022